I lager.

Kubis, Special Vas

699 SEKLeverantör: TRUT Design AB

Här kan du specialbeställa en variant av min populära provrörsvas serie Kubis med valfritt antal vas-rör. 

Väggfast

Ett hem har många väggar, men ibland kan det vara svårt att få plats med tavlor eller dylikt då en vägg kan vara lång och smal eller har vinklar på sig. Med "Väggfast" kan du enkelt dekorera ditt hem även på de svårare platserna och dessutom förgylla det efter säsong och humör! 


Fästs enkelt på väggen med hjälp av fästen för skruvar infällda i bakkant för osynlig upphängning.

Kommer i två trädslag, valnöt och ek.


Bordsvacker

Ett problem som många stöter på när de dekorerar sina bord är att man ofta inte har en vas som låter en se sina bordskamrater. En stor och ståtlig bukett är vackert att titta på men opraktiskt på ett matbord där man vill kunna se och konversera med varandra.  Därför har jag tagit fram denna skapelse för att du ska kunna dekorera på ett sätt som inte tar för mycket plats men fortfarande gör det stämningsfullt. Beroende på hur stort ditt bord är kan man komplettera med andra vaser i samma serie för att få en enhetlighet. 


Kommer i två trädslag, valnöt och ek.


Flytande

En illusions-inspirerad vas i vackert trä och glas. Idén bakom den är att lura ögat så att det skapas en illusion om en vas som flyter i luften. Enkel och stilren svensk design men  fortfarande praktfull!

Kommer i två trädslag, valnöt och ek.


Leveranstid 14-20 dagar (Ibland kan det gå snabbare om du har tur eller frågar, så hör av dig till mig! Det skadar aldrig att fråga. )